Tangoen som inspirationskilde

Selv om jeg er opvokset i tangoens hjemland, var det mere rock, salsa og cumbia, der dominerede min musikinteresse som ung.  På det seneste har min musiksmag taget en drejning; jeg lytter stadig med glæde til min ungdoms musik, men tango - og milonga, tangoens lystige fætter, har sneget sig tættere ind på mig og fylder mere og mere i mit liv.


Efter at jeg for få år siden begyndte at danse tango - og efterhånden har styr på en god portion tangotrin, er jeg blev inspireret til også at billedliggøre det, som tangoen giver mig. Den argentinske tango, der ellers også er kendetegnet ved en evig melankoli, gør mig glad. Den er fyldt med farver og et utal af nuancer, den er en symfoni af smagsoplevelser, og den rummer en sensualitet, der får én til at mærke, man lever!


For tiden befinder jeg mig i mit tango stadium. Det er herfra, jeg får min inspiration. Men mange andre sanseindtryk er til stadighed en kilde til inspiration for mig; smagsoplevelser, dufte, forskellige lyde, billeder, musik i almindelighed – og ikke mindst samtaler med alle de spændende mennesker, jeg møder her og ude omkring i verden.


Specielt er farverne er vigtige for mig, når jeg maler. Malerier skal have farver, - fordi det giver glæde!


Send e-mail